NetOp
Начало | Продукти | Изтеглете | Цени | За нас | Контакт | Запитване

Софтуер за отдалечен контрол - NetOp Remote Control 9.2
Бърз и сигурен софтуер за отдалечен контрол за ИТ професионалисти.

NetOp Remote Control е създаден специално за нуждите на корпоративния бизнес и притежава многобройни средства, за да помага на ИТ професионалистите да извлекат възможно най-много от технологията на отдалечения контрол. Софтуерът е предназначен за отдалечен контрол, управление и администриране на компютърни мрежи. Базиран на невероятно стабилна и приятелски настроена към потребителите система за отдалечен контрол, NetOp Remote Control предлага безконкурентна гъвкавост, поддържайки всички операционни системи и протоколи за комуникация, които обикновено се използват.

Така също интуитивният интерфейс и различните настройки на NetOp Remote Control означават, че можете буквално да оформяте системата, за да поддържа начина, по който правите бизнес. Нещо повече - NetOp Remote Control предлага най-обширния защитен режим на пазара.

IT отделът има възможност лесно да констатира, анализира и отстранява възникналите проблеми в глобалната мрежа на компанията. Инженерите могат да поемат управлението на съответния отдалечен компютър, да стартират програми, да прехвърлят файлове, да консултират потребителя чрез текст и звук да рестартират и спират отдалечения компютър.
NetOp Remote Control Guest модулът предлага пълна функционалност за Windows Server 2003, XP, 2000, Terminal Services, NT 4.0, ME, 98, 95 и отдалечен контрол за Linux, Solaris и ActiveX (в Internet Explorer).
NetOp Remote Control Host модулът предлага пълна функционалност за Windows Server 2003, XP, 2000, Terminal Services, NT 4.0, ME, 98, 95 и отдалечен контрол и трансфер на файлове за Linux, Solaris, Mac OS X и OS/2. DOS Host предлага възможност за отдалечен контрол.Модули:

Guest:
Позволява отдалечен контрол на всеки компютър, на които е инсталиран хост(Host) модула.
Host:
Позволява отдалечен контрол от всеки компютър, на които е инсталиран гост(Guest) модула.

На своя локален компютър IT експертът поема управлението на отдалечения хост. Той вижда екрана на хоста и работи с потребителския компютър все едно, че се намира на отдалеченото работното място.


Основни характеристики:

Бърз, сигурен начин за достъп до отдалечени РС-та.
Обширни вградени защитни свойства за осигуряване на безопасен достъп на отдалечения контрол.
Поддържа множество платформи, така че сте свободни да работите от операционната система, която Ви е удобна.
Потребителите могат да установят контакт с помощния персонал незабавно.
Помощният персонал може да се свързва с потребителски РС-та много бързо, използвайки интуитивният йерархически адресник на програмата.
Поддържа Интернет базирани комуникационни системи, предоставяйки възможност за глобално свързване.
Интерфейси през командни линии с повечето конзоли за управление и помощни системи.
Обширен потребителски toolbar осигурява достъп с натискането на бутон до многобройни ценни функции.
Автоматизира файловият ъпдейт между компютрите, използвайки скриптиране или ActiveX, за да спестите време.
Възможни са множество едновременни инсталации благодарение на автоматизираните разпределителни свойства на NetOp.

NetOp Remote Control е най-добрият софтуер за отдалечен контрол. Използва се от компании в 80 страни на петте континента. Позволява на фирмите да пренасят знания и умения, да оптимизират процесите на поддръжка и пестят пари.

Щракнете тук за повече информация на английски език.
   ГоГо Нет e-Shop   Интернет фото   © ГоГо Нет 2000 - 2010